fbpx

OUR STORY

Onze zaak is ruim 10 jaar gespecialiseerd in herstelling  van persoonlijke elektronische apparaten. Met een bachelor in Electro Mechanica van geautomatiseerde systemen kan u bij ons met een gerust gevoel al uw GSM`s, Computers of Laptops binnenbrengen ter herstelling. U wenst uw gebarsten LCD scherm of een apparaat met waterschade te laten repareren? Voor ons is geen enkel probleem onoplosbaar.

Hiernaast bieden we een uitgebreid assortiment aan bescherming. GSM Hoesjes, of beschermglas die wij bovendien na aankoop in de winkel kosteloos voor u bevestigen.

In de winkel vindt u een grote collectie refurbished Laptops en desktops die startklaar zijn gemaakt. Wij kunnen u voorzien van licentiecodes voor Windows, Office of Antivirusprogramma voor al uw persoonlijke apparaten. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de shop van Maandag tot en met zaterdag. We zijn gedurende de hele dag bereikbaar via telefoon, whatsapp, facebook en zullen u snel te woord staan. Ook in onze winkel staan onze medewerkers klaar om u vriendelijk en aandachtig te woord te staan. We bieden u de best mogelijke service die aansluit aan uw persoonlijke wensen.

Wanneer de oorzaak van een probleem niet meteen bekend is wordt dit vakkundig en bovendien gratis nagekeken. Vervolgens wordt in overleg met u bepaald wat de best mogelijke oplossing(en) is / zijn tegen de voordeligste prijs. Het merendeel van onze reparaties kan zelfs dezelfde dag nog plaatsvinden. Niemand wil graag een dag zonder gsm zitten wij proberen er dan ook alles aan te doen om de reparatie zo snel en goed mogelijk te laten verlopen.