0 items - 0,00
  • Your Shopping cart is empty.

Service & Prijs

Onze prijzen zijn altijd vooraf bij u bekend en wij werken uitsluitend met originele onderdelen.

Snelle Service

Aan huis, langsbrengen of op laten halen

web Design

Coming soon

Professioneel

Wij zijn deskundig en ‘bouwen’ constant aan onze service.Read More

Professioneel

Wij zijn deskundig en ‘bouwen’ constant aan onze service.Read More

Welkom bij Theprofix Lanaken– Uitstekende service en dienstverlening waar de klant in het middelpunt staat

Bij ons kunt u terecht voor de reparatie van al uw Smartphone, Laptop, Computer of Apple apparatuur. Of het nu gaat om een vervelend virus of een defect scherm, wij lossen het voor u op!  U kunt dus snel weer aan het werk. Heeft u een vraag? wij helpen u graag verder!

.

LAPTOP REPARAITE

Ook voor Laptop reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij repareren beeldschermen, DC-jack tot aan mainboard reparaties. Wist u dat wij ook vochtbehandelingen uitvoeren.

PC REPARATIE

Wij zijn gespecialiseerd in hardware reparaties van diverse merken computer. Ook het adres voor herinstallatie. Upgraden van een harddisk of een SSD of meer geheugen.

TABLET REPARATIE

Heeft u een Apple, Samsung, Sony, Asus of een andere tablet, ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij repareren glasplaten, beeldschermen tot aan complete behuizingen.

PHONE REPARATIE

Wij repareren alle gangbare merken toestellen. Apple, Samsung, Huawei, LG, HTC, Nokia en nog veel meer merken. Alle reparaties worden uitgevoerd met originele onderdelen.

What they said about us

Vanmiddag s3 laten vallen. Barst in het scherm. kon gelijk terecht en vanavond al gemaakt. top !!!!!!!!
Alex: Samsung Repair
We are happy with the job they do, and also the price was not hight for good work, i will recommend then ,im from leopoldsburg
Karla Alvarez: Laptop Repair
Gebarsten scherm S3 vervangen bij eerste afspraak. Tevens bij tweede afspraak Laptop nieuw besturingssysteem geplaatst. En bij de derde afspraak pc volledig opgeschoond met behoud van foto’s.…
Ron Bartels: Samsung Repair

Details

Functies 92%
Design 95%
Kwaliteit 95%
Klanttevredenheid 97%

REPARATIE BINNEN 24 UUR!

Dat u wilt dat uw toestel snel wordt gerepareerd begrijpen wij. Daarom voeren wij alle reparaties aan uw toestellen uit binnen 24 uur. Na inname van uw toestel beginnen wij met het maken van een diagnose en prijsopgave. Pas na uw akkoord beginnen we met de reparatie van uw Toestel. Zo weet u altijd van te voren wat de kosten voor de reparatie van uw toestel bedragen. Kunt u niet langskomen? Dan heeft u altijd de mogelijkheid om gebruik te maken van onze pick-up & return service, dan heeft u uw toestel binnen 24/48 uur weer terug.

  • Reparatie binnen 24 uur!
  • Prijsopgave vooraf
  • No cure, No pay
  • Pick-up & return

WIJ REPAREREN ALLE MERKEN!